Μαρία Τσιμπινού

Λεωφ. Αγ. Νικολάου 29 & Ηροδότου, Γλυφάδα | Τηλ: 6972620984

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ομαδική ψυχοθεραπεία δίνει την εξελικτική δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν δουλέψει θεραπευτικά σε ατομικό επίπεδο να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν και να καθρεφτιστούν έτσι ώστε να ανακαλύψουν πιο ουσιαστικά όλα όσα δυσχεραίνουν την επικοινωνία τους στο άμεσο οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό περιβάλλον.

Η ομαδική ψυχοθεραπεία λειτουργεί επανορθωτικά στις παρελθοντικές εμπειρίες. Μέσα στη συμβολική αυτή οικογένεια, δουλεύονται κι επουλώνονται οι πληγές του παρελθόντος δηλαδή οι πληγές της παιδικής ηλικίας που διαμορφώθηκαν αρχικά από τους γονείς μας και στην πορεία από άλλα σημαντικά πρόσωπα.

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι πολύτιμη για τα άτομα που θέλουν να συνεχίσουν το μεταμορφωτικό ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού τους. Το περιβάλλον της ομαδικής ψυχοθεραπείας λειτουργεί με ασφάλεια και όλα τα μέλη δεσμεύονται να είναι ειλικρινή και να δουλεύουν τα θέματά τους με βάση το απόρρητο που ισχύει και για την ατομική ψυχοθεραπεία. Η ομαδική ψυχοθεραπεία προσφέρει μια ουσιαστική ευκαιρία για ανταλλαγή και  μακροχρόνια αλλαγή ως επανορθωτική μητέρα. Τα μέλη της ομάδας κατορθώνουν όχι μόνο μέσα απο τη δική τους προσπάθεια αλλά και από αυτή των υπολοίπων μελών.

Δείτε περισσότερα...

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ατομική θεραπεία ψυχοδυναμικής προσέγγισης αναφέρεται στη δυαδική σχέση που χτίζουν ο θεραπευτής με τον θεραπευόμενο με σκοπό να εντρυφήσουν σε πρώιμες αντιστάσεις, συγκρούσεις και τραύματα του θεραπευόμενου. 

Αγχώδεις Διαταραχές

Το άγχος είναι ένα γνώριμο συναίσθημα σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Χαρακτηρίζεται από συναισθήματα έντασης και ευερεθιστότητας οδηγώντας ένα σύνολο αλλαγών στον οργανισμό, όπως ταχυκαρδία και ανησυχία. 

Θεραπεία Ζεύγους

Η ψυχοθεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια που η ζωή τους χαρακτηρίζεται από έλλειψη επικοινωνίας, συγκρούσεις και συναισθήματα ματαίωσης ή θυμού.