Μαρία Τσιμπινού

Λεωφ. Αγ. Νικολάου 29 & Ηροδότου, Γλυφάδα | Τηλ: 6972620984

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η ατομική θεραπεία ψυχοδυναμικής προσέγγισης αναφέρεται στην δυαδική σχέση που χτίζουν ο θεραπευτής με το θεραπευόμενο με σκοπό να εντρυφήσουν σε πρώιμες αντιστάσεις, συγκρούσεις και τραύματα του θεραπευόμενου. 

Αυτές οι δυσκολίες βρίσκονται θαμμένες στο ασυνείδητο του ατόμου, διότι ο οργανισμός θεωρεί ότι έχει κοιμήσει ” το πρόβλημα” αλλά αυτό λειτουργεί υπόκωφα και αναστέλλει τη λειτουργικότητα του ανθρώπου. Δυστυχώς εκφράζεται με πολλούς τρόπους έως την εμφάνιση ψυχοσωματικης νόσου.

Δείτε περισσότερα...

Αγχώδεις Διαταραχές

Το άγχος είναι ένα γνώριμο συναίσθημα σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων. Χαρακτηρίζεται από συναισθήματα έντασης και ευερεθιστότητας οδηγώντας ένα σύνολο αλλαγών στον οργανισμό, όπως ταχυκαρδία και ανησυχία. 

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η ομαδική ψυχοθεραπεία λειτουργεί επανορθωτικά στις παρελθοντικές εμπειρίες. Μέσα στη συμβολική αυτή οικογένεια, δουλεύονται και επουλώνονται οι πληγές του παρελθόντος. 

Θεραπεία Ζεύγους

Η ψυχοθεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια που η ζωή τους χαρακτηρίζεται από έλλειψη επικοινωνίας, συγκρούσεις και συναισθήματα ματαίωσης ή θυμού.